Maandag​

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

10:00 uur - 20:00 uur

10:00 uur - 20:00 uur

10:00 uur - 20:00 uur

10:00 uur - 21:00 uur

10:00 uur - 20:00 uur

10:00 uur - 20:00 uur

10:00 uur - 20:00 uur

Andere openingstijden in overleg mogelijk

Stationstraat 22

6411 NH Heerlen

  • Facebook - White Circle
  • Instagram

Volg ons op Facebook

Volg ons ook op Instagram

 

Ons concept

De Poort van Herle bestaat al sinds 1915. Het ligt in een van de oudste panden van Heerlen. Centraal gelegen naast het Maankwartier,trein en busstation. De Poort van Herle is een mooi begin of eindpunt van een rondje Heerlen. 

Ons nieuwe concept: Bar&Bites. Van kleine hapjes, tot een zelf samengesteld plankje. Of kies uit ons ruim assortiment van wijn, bier en whiskey. Je kunt ook binnenkomen voor een heerlijke kop koffie met een stuk Limburgse vlaai.

 

Menu

 

Feesten & Borrels

Bij ons jullie feest, borrel of (zakelijke) meeting organiseren? Geen probleem! Samen kunnen wij een gepast arrangement samenstellen. Voor meer informatie, kom langs of bel: 

045 750 47 48

1/5
 

Wandelingen

Wandelgids Zuid-Limburg

De Wandelgids Zuid-Limburgs heeft een nieuwe mooie route met als tussenstop De Poort van Herle!

Tijdens deze heuvelachtige wandeling zul je verrast worden door de mooie wandelpaadjes rond Heerlen. Je wandelt eerst over paadjes en bospaadjes door het Kisselsbos naar de Leenderkapel en dan loop je richting Slot Schaesberg. Je loopt een prachtig stuk langs de Palembergerbeek en mooie vijvers en via leuke parkjes bereik je in het centrum de Brasserie De Poort van Herle waar je fijn kunt pauzeren. Dan maak je een rondje door het mooie Maankwartier en loop je naar het Glaspaleis, de mooie maquette “Landfort Herle”,  St. Pancratiuskerk en de Schelmentoren.  Via het Aambos  en een leuk stuk langs de Caumerbeek. In het dal van de Schiffelerbeek passeer je mooie bosvijvers en dan kom je weer bij de parkeerplaats.

 

GPS-afstand 12400 m, looptijd 3 uur en hoogteverschil 66 m.

Download hier de route!

Food on foot

Met FOOD ON FOOT ontdek je Heerlen op cultureel & culinair gebied zoals je haar nog niet kende. Combineer deze culinaire wandeling met de nieuwe stadsplattegrond en je ontdekt Heerlen, op zowel cultureel als culinair gebied zoals je haar nog niet kende!

De prijs van een amuse tijdens de Food on Foot Heerlen bedraagt € 3,- per persoon per locatie. Na de online bestelling ontvang je per locatie een e-ticket. Het ticket dient ter bewijs getoond te worden bij betreffende locatie.

De amuses kunnen bij ons genuttigd worden van dinsdag  t/m zondag tussen 14:00 en 17:00 uur.

Koop hier jouw ticket(s) en download de route!

 

Uitgelicht

Bierproeverij.png

Woensdag 11 maart om 20:00 uur organiseert De Poort van Herle in samenwerking met Brouwerij In de nacht een bierproeverij. Tijdens deze avond proef je vijf heerlijke bieren van de brouwerij met een lekker bijbehorend hapje a la De Poort van Herle.

Tickets zijn enkel verkrijgbaar aan de bar en zijn €17,50 per stuk!

Bierproeverij

Zaterdag 29 februari om 11 uur is er weer een geplande rondleiding door het Maankwartier Heerlen. Koop hier jouw ticket(s) en kom achteraf gezellig een kop koffie drinken met een stuk vlaai ☕️

Maankwartier tour

 

Partners